Pur și Simplu Delicios

Berea Noastră

BH Blondă Filtrată

bh-intro

Berea BH blondă filtrată este un tip de bere pilsner, fermentată după o rețetă BH. Culoarea aurie și claritatea cristalină ale acestei beri sunt caracteristicile sale principale. O bere răcoritoare cu un gust nobil și amărui de hamei.

BH Blondă Nefiltrată

bh-intro

Berea BH blondă nefiltrată va încânta cu gustul său specific orice degustător. Cu un gust caracterizat de o tentă fină de malț, această bere are o culoare aurie intensă și este mai acidulată decât cea filtrată. Aroma de hamei este combinată ușor cu o mireasmă de cereale.

BH Brună Nefiltrată

bh-intro

Berea BH brună nefiltrată este cunoscută pentru gustul său bogat și special, precum și pentru tenta amăruie rafinată. O bere artizanală unică, prezintă o culoare brun-închisă și are un gust fin de nucă. Aromele variate ale acestei beri creează o plăcută senzație de malț și caramel.

BH Blondă din Grâu Nefiltrată

bh-intro

Berea BH blondă din grâu nefiltrată este produsă după o rețetă specială BH, fiind fermentată pe o bază de 60% malț din grâu. Această bere are un gust deosebit, și acidulare redusă. Are o aromă fină de fructe și este doar foarte puțin amăruie.

BH Vienna Nefiltrată

bh-intro

BH Viena nefiltrată este o bere lager roșietică, cu un gust condimentat de hamei. Această bere nu este foarte amară și prezintă o acidulare redusă, cu o aromă de malț prăjit. BH Viena nefiltrată este o bere cu stil.